sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Cascais

 28.3-1.4.2016

Cascais

Todella kaunis ja viehättävä kaupunki. Ihmiset hymyilee vaikka et ole vielä ehtinyt sanoa mitään. Erilaista kuin Espanjassa.
Korjaukset
Purjeen korjaus tapahtui niin, että kun kävin näyttämässä valokuvat ongelmista, niin purjeen sai viedä samantien heille. Olisivat myös noutaneet sen veneeltä. Illalla olikin jo valmista.
Moottorin huoltoaika ei ollut ihan vielä mutta päätin huollattaa sen nyt kun palvelut on saatavilla. Huomenna klo 9.30 työ sitten jo alkoikin, ajallaan! Samalla tutkivat Panda-generaattorin piileviä, satunnaisia käynnistysongelmia.
Pandasta löytyi 3 johdon "katkeamaa" eristyskuoren sisältä. Välillä toimi, välillä ei. Paha vika ja vaikea löytää. 
Ruoka
Söimme saapumisiltana sataman ravintolassa valkeiden liinojen ääressä. Palvelu erinomaista ja ruoan laatu ja määrä myös. Alkukeittona tilasimme vihanneskeittoa, pääruokana erinomaista kanaa ja jälkkärinä mansikoita rouvalle ja minulle ...jäätelöä! Vedellä mentiin läpi ja sitten lasku. Lisätilausleipineen ja tippeineen koko show alle 30 €. Aivan huippua.
Keskustasta löysimme Intialaisen TripAdvisor- ravintolan. Hauskat tarjoilijat sekä erinomainen ruoka sekä palvelu. Paikan nimi oli Masala. Kahdet kattaukset (alku ja pääruoka) juomineen kahdelta hengeltä alle 20€. Ei voisi kyllä uskoa.
Kaupunki
Kaunista, siistiä ja ystävällisiä ihmisiä. Satamasta Jumbon kauppakeskukseen on pitkähkö matka. Ruokakauppa onkin sitten meidän Prisma / K-Supermarket tasoa. Kaikkea maan ja taivaan väliltä. Hinnat Suomen hintoja.
Purjehdussäätä pohjoisen suuntaan odotellessa kävelemme pikku lenkkejä sekä tutustustumme toisiimme. Kaikkea ei vielä tiedä näiden 20 vuoden jälkeenkään.
Cascais
Rantaa kalastajien puolelta
Kalastajien pyydykset maissa. Ei voi saada kalaa jos pyydykset eivät ole vedessä
Kalastuspaatit odottelevat lähtöä
Minä odotan sitä kalaa..
Hiekkateos. Yksi noista otuksista on elävä..
Keskustaa
Lisää kuvateksti
Keskustaa
Intialaisen Masalan herkkujaUimarannan ylätasanteella on ravintoita
Rohkeimmat uimarit uima-asuissa. Ei täällä kyllä mikään lämmin ole.
Vanhaa joensuistoa
Ikivanha kivisilta on edelleen käytössä
Kaunilla paikalla oleva ravintola
Joensuiston linna
Kävelyreitin kallioita

Huomatkaa kalastaja korkeimmalla kalliolla.
Viimeksi olin kahden lumikinoksen välissä Teidellä. Nyt kivien välissä Cascaissa.
Hirmu jännittäviä onkaloitaEi kommentteja:

Lähetä kommentti