keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Autolla Malagaan

29.8.2015

Tästä kotitallista se lähtee, reissu Malagan kautta Las Palmasiin. • Tuula Laanti Milloin on startti?
 • Markku Laakkonen Startti oli klo 12 Turkuun, josta laivalla Tukholmaan. Sieltä sitten jatkot Saksan kautta Ranskaan ja Espanjaan.
 • Tuula Laanti Hyvää matkaa!
 • Mia Roos Hyvää reissua ja terkut Kotiluodolta! Jos ajovauhtinne on sama kuin akselilla Kroatia-Gibraltar edestakas, olette varmaan jo kohta perillä auringossa ? Täällä kaatosade.
 • Markku Laakkonen Non nii,sano purjehdus Kari, kun valmista tuli.
  Kirjoittelen tähän Espanjan Murciasta. Että moottori on ollut kyllä päällä niin, että mittaristoon syttyi oikein öljynpuute-valokin. Vielä 400 km niin olen Malagassa, johon auto jää hetkeksi. 
  Ajot on ny
  t hieman vähemmän kun Splitistä Gibraltarille (3000 km /sivu) Nyt olen tosin yksin. 
  Matkaa on kaikkiaan 4 400 km Saksan kautta ja rantoja pitkin, + harhat (niitän ei tietenkään lasketa) Sunnuntai-aamuna Tukholmasta maanantai-illaksi tänne.
  Nyt tuli se Staun merkitys hyvin tutuksi, jopa yöllä seisottiin ja hyppelehdettiin motarilla. 

  Nyt mulle kävi niin, että laiva Las Palmasiin lähtee Huelvasta kerran viikossa. Seuraava lähtö johon mun kilpuri mahtuu on vasta 19.9.15! Aika hienoa. Otan pari laukkua mukaani ja hyppään lentolaitteeseen niin viimein pääsen toisen rakkaani Rheyan pariin. Asentelen siihen kaikkea pikku-uutta ja kivaa. Esim rullagenaakkerin. Sitten lennän 18.9 hakee autoa Malagasta ja ajan sen siihen viikkojollaan. 

  Mut kävi taas näin, et joutuu aika paljon temppuilee päästäkseen tavoitteeseen. Niinku se purjehdus Hki- Gran Kanaria. Perusmailit suoraan on n. 3000, nii meille Kroatian Spitin kautta tuliki 5600. Niin tuli silloinkin vähän jekkuiltuu. Tässä jekussa tuli tosin uusi vene Rheya hankittua vielä kun vanha oli myymättä. Joskun voi käydä näin, ihan vahingossakin.

  Mutta hyvääkin on. Siltiksen kämppä tuli valmiiksi ja siitä tuli hieno. Aika kivuttomasti löytyi ihana pariskunta siihen asumaan ja pitämään huolta. Terveisiä heille.

  Mä melkein lupaan, että kun viimeinkin pääsen volkkarin kanssa Maritimo Varaderon (purjehdusklubi) eteen niin otan siitävalokuvan. Ja sitten räjäytän lompakkoni ja otan kolme palloa jäskii!!😛  😎

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti