keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Terveiset Markulta

26.7.2015

Terveiset Markulta
Onko elämää hissikuilun ulkopuolella? 33 vuotta olin sitä mieltä, että ei ole. Hissimaailma on niin mielenkiintoista ja monipuolista niin ettei muuta tarvitakaan, kunnes vuonna 2012 pidin loman ja purjehdin Atlantin yli Kanarialta Karibialle. Jäin matkapurjehtimiseen koukkuun ja en muuta haluaisikaan.
Nyt tilaisuuteni tuli. Pystyn jäämään 1.8.2015 päätoimiseksi purjehtijaksi kun Hissi-Inssien työntekijät ostivat yritykseni. 
Kaikille Teille hyvät purjehtijat, tavataan, nyt on aikaa.

Terveisin
Markku Laakkonen
HISSI-INSSIT OY
www.hissi-inssit.fi
J.K
Olen edelleen olemassa vaikka en enää työskentele hissiympäristössä. Alla on kotiosoitteeni yhteystiedot.

Miten matkapurjehdus alkoi kohdallani:

Kaikki alkoi eräänä aamuna v. 2012 Kotiluodon laiturilta kun eräs mies nimeltä Seppo, oli matkalla kaivamaan matoja. Laiturilla istui yksi yliaktiivinen Markku, joka halusi kuulla kaiken Sepon Atlantin matkasta vuonna 2004. Kului tunti josko toinenkin. Mia huuskin jo, että illaksi kotiin, mutta Seppo jatkoi kertomustaan ja Markku kuuntelemistaan. Markku päätti silloin, että jonain päivänä minusta tulee Seppo Sepon paikalle. Markku seilasi Atlantin yli syksyllä 2012, Seppo 2004-5. Vuonna 2014 Seppo lähti Kanarialle ja Markku lähti edeltä Tiansa kanssa. Seppo jäi eläkkeelle toukokuussa -14 ja Markku teki samoin 1.8.15. Markusta ei tule kuitenkaan koskaan Seppoa. Markku ei pysty puhumaan niin paljon kuin Seppo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti