maanantai 31. lokakuuta 2016

Kuukauden viimeinen ajelu

31.10.16

UNOHDUKSEN KORJAUS

Almerimarin satamassa on muutamia suomalaisveneitä. Tällä hetkellä lisäksemme yhdessä on miehistö paikalla. Sy Lucky Ladyn Seppo nosti veneensä telakalle pistääkseen sen jälleen voittokuntoon. Hän osallistuu taas Las Palmasista starttaavaan ARC-purjehduskilpailuun.

Kyläilimme veneissä puolin ja toisin. Seppo oli tyhjentämässä venettään turhista tavaroista ja painolastista. Hänen oma autonsa oli ajettu tänne Almerimariin. Auto haetaan täältä myöhemmin pois ja Seppo kysyi jos voisimme ottaa auton avaimet säilytykseen. Tokihan se käy. Meiltähän ne sitten saa kun esittää henkkarit. Lisäksi käymme päivittäin katsomassa, että kaikki on kunnossa.

Seppo laittoi viestin, että hän oli unohtanut tärkeitä osia tavaratilaan. He ovat jo matkalla Gibraltarin viereen La Lineaan Alcaidesan satamaan. Hän voisi vuokrata auton ja tulla hakemaan osat hänen omasta autostaan, jos antaisimme hänelle avaimet. Pidin ajatusta hieman hankalana, ottaen huomioon, että he olivat saapuneet puolen yön jälkeen satamaan. Heti aamusta tulisi vuokrata auto ja ajella sitten yli 600 km väsyneenä.

Esitin, että hyppäämme Tian kanssa pakuun ja ajamme La Lineaan. Olemme virkeitä ja reissu käy hyvin sunnuntaiajelusta.

Aamulla olimme jo klo 9 jälkeen La Lineassa ja Seppo ihmetteli aikatauluamme. Hän tarjosi aamiaisen veneessä, jossa oli paljon herkkuja, mm. Kallen mätitahnaa Suomesta.

Ilo oli puolellamme kun huomasimme Sepon rentoutuneen saadessaan tärkeät osat. Meidän oli kuitenkin ajettava vielä takaisin ja aamiaisen jälkeen ryhdyimme puuhaan. Hyvin pian olimmekin jo takaisin omassa Almerimarin satamassa.

Näin kului mukavasti ja leppoisasti yksi sunnuntai, olkoonkin se Halloweenin päivä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti