sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Rantaretki ja vuoristoajelu Váloriin

22.10.16
Almerimar

PÄIVÄ ULKOILEMASSA

Aamulla pakkasimme reppuihimme uintivarusteet sekä juomista. Lähdimme tutustumaan läheiseen järveen ja sen ympäristöön. Tapasimme muutamia heittokalastajia rannalla ja näimme kuvia heidän saamistaan valtavan kokoisista kaloista. Sen jälkeen ei tehnyt mieli mennä uimaan, koska jos 10 kg kala tulee ja nappaa varpaasta samoin kuin saman kokoisesta syötistä, niin hullusti käy.

Rannan ympäristössä on pieniä helppokulkuisia polkuja. Mitään karttaa ei tietenkään ole, mutta eipä sielä eksymäänkään pääse. Päivä oli mukava ja lämmin.

Almerimar on kasvihuonepressujen saartama alue.
Almerimarin ränsistyvät autiotalot (ent. hotellit)
Järven suistoa

Flamingoja lepäämässä.
Valkoinen ratsu rannalla Edelleen ihmettelen tätä autiotalojen määrääAUTORETKI VUORISTOON

Lähdimme 23.10.16 aamupäivästä autolla retkelle vuoristoon. Tuntuu epätodelliselta ajella näitä teitä. Tiet ovat pääsääntöisesti hyväkuntoisia, mutta missään ei näy ihmisiä tai autoja. Ajoimme valtavaan, (kymmeniä) kilometrejä leveään laaksoon vuorien väliin. Sää oli kirkas ja näkyvyys hyvä. Toivoimme vain, että auto ei hajoa, koska apua täältä on turha pyydellä tai soitella. Onneksi kaikki sujui hyvin ja nautimme korkeuksista sekä näköaloista. Se oli tällainen mukava vapaapäivä arjesta ja urheilusta.

Kuvat Cádiarista, Alpujarra de la Sierrasta sekä Válorista Sierra Nevadan kansallispuistosta.

Cádiarin laakso
Alpujarra
Alpujarra

Válor
Válor
Válor
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti