sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Varkaus satamassa

25.10.16
Almerimar

VARKAUS SATAMASSA

Lähdimme aamulenkille ja touhusimme iltapäivän huoltotöissä. Vasta illalla huomasimme Honda 2,3 hv perämoottorimme olevan  poissa. Emme oikein käsittäneet todellisuutta. Miten moottori on voitu varastaa. Moottori on lukittu vaijerilla sekä lukolla. Yöt olemme hytissämme moottorin alapuolella. Rheyaa vastapäätä olevien kahden ravintolan henkilökunta jo tuntee meidät ja he eivät olleet havainneet aukioloaikoina mitään poikkeavaa. Varkaus on tapahtunut poissa ollessamme.

Satamaa on mainostettu turvallisena ja kameravalvottuna. Menimme satamatoimistoon tekemään ilmoitusta varkaudesta. Pyysin nähdä Rheyan vieressä olevan turvakameran kuvat. Vastaus oli hämmästyttävä. Kamerassa ei ole johtoa, joten sitä ei ole kytketty. Myöhemmin paljastui, että sataman vartiointi perustuu ainoastaan paikallispoliisin Guardia Civilin satunnaisiin ajeluihin, jos tänne satamaan huvittaa yleensäkään öisin ajella.

Teimme ilmoituksen myös Guardia Civiliin. He ottivat suullisen ilmoituksemme vastaan ja siinä kaikki. Mitään lomakkeita ei täytetty. Lupasivat käydä tulevaisuudessa ajamassa satamassa, myös ehkä öisin.

Maassa maan tavalla, myös vartiointi.

Tuo pikku Honda varastettiin
Kameravalvonta..
..osoittaa suoraan Rheyan perään

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti