lauantai 11. maaliskuuta 2017

Malaga

27-30.11.16

MALAGA

Jätimme Almerimarin ja suuntasimme auton Adran kautta Malagaan. Adrassa oli markkinat, jolta emme kyllä löytäneet mitään. Melkoiset "rihkamamessut".

Hotellimme Malagassa oli kävelykeskustassa. Auto oli jätettävä parkkitaloon, jonka kustannus oli muuten melkein sama kuin majoituksen. Meillä on aikaa pari päivää kävellä keskustassa, joten siihen nähden sijaintimme on loistava.

Kävimme jälleen palatsissa, joista meille tuli nyt ähky. Olimme mukana joulukadun kovaäänisessä mutta hauskassa avajaistapahtumassa. Kiertelimme ja kaartelimme ihmisvilinässä. Mitä sitä nyt turistina voi tehdä nauttiakseen ja nähdäkseen.

Viimein tuli aika nousta koneeseen, joka vie meidät suomalaisen joulun valmisteluun ja tunnelmaan.

Adran markkinat

Matkalla Malagaan.

Malagan joulukatua kuvina.Pitää syödä välillä aamiainen ja jatkaa taas turistikierrosta.

Picasso-museossa ei saanut kuvata.
Picasso museo.
Omaa taidetta pystyi luomaan kahvilassa.
Omaa kuvaavaa taidetta. Kala menee koukkuun. Kala säilötään purkkiin tietyksi kellonajaksi ja lopuksi ihminen syö säilykkeen.
Nyt se on valmis. 
Keskustan appelsiinipuita.


Malagan katedraali. Katedraalia rakennettiin 1500 -luvulta 1700 -luvulle. Katedraali on edelleen kesken, kun toisen tornin rakentamiseen ei ollut rahaa. Vuonna 1782 päätettiin, ettei toista tornia rakenneta koska kustannukset olivat nousseet niin suuriksi. Sama koskee sisustusta verrattuna alkuperäisiin suunnitelmiin.
Alcazaban linnoitusHelsinki-Vantaalla maan kamaralla.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti